Hier word ik nou blij van:
Marcel, koken, bakken, gezond leven, schaatsen, slapen, fruit, mijn liefste moeder, de beste vader, mijn zusjes, mijn beste vriendinnetje Jantien, studie natuurvoedinsadviseur, groene thee, pannekoeken, bloemen, zwemmen, verse kruiden, superfoods, LINDA, noten, bankhangen, mijn servies, theepotten, de zon, kaarsjes, aardbeien, chocolade, frambozen.

De natuur geeft ons alles wat wij nodig hebben. Ik denk niet dat wij mensen beter worden van snel, vlug en makkelijk. De essentie van het leven ligt voor mij niet in het materiele maar in genieten van de natuur, lieve mensen om mij heen en natuurlijk lekker eten! Er zijn steeds meer onderzoeken bekend over wat suiker, E-nummers en geraffinerde vetten met je lichaam doen. Ik ben voorstander van echt, puur, natuurlijk en lekker eten. Niet omdat ik al die onderzoeken heb gelezen, maar omdat ik ervaringsdeskundige ben. Ik ben altijd geineresseerd geweest in voeding en hield al van koken en bakken. Wat ik echter niet wist is: wat zit er eigenlijk in mijn eten? Wat stop ik allemaal in mijn mond. Toen ik mij er meer in ging verdiepen schrok ik best wel. Ik gooide mijn voedingswijze, maar ook mijn manier van leven om, en dat leverde mij ontzettend veel gezondheidsvoordelen op. Meer energie, uitgerust uit bed komen, gladdere huid, minder buikklachten, zijn een korte greep uit de lichamelijke veranderingen. En af en toe ga ik uit eten, eet een patatje met of eet een taartje. Perfect en 100% clean eten bestaat voor mij niet, dat is ook niet haalbaar, maar we kunnen wel met de basis beginnen.

Nu kook en bak ik dus puur en eelijk, met voeding waarvan ik weet wat erin zit, zodat ik bij alles zelf een bewuste keuze kan maken. En ik kan u ook helpen. Als natuurvoedingsadviseur geef ik onafhankelijk advies over wat voor u het beste is. Hierin bekijk ik het totaalplaatje dus de voeding in combinatie met de manier van leven en verschillende levensovertuigingen. Heeft u een vraag, dan kunt u altijd even bellen of mailen.

Tot snel!

Over mij

Onderwerp: trots Door: Colinda Datum: 06-02-2014

Trots trots trots. xxx love u.

Onderwerp: Website Door: Bianca Datum: 19-01-2014

Wat ziet je website er goed uit!

Nieuw bericht

Superfood.nl